Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület

  Kedves Érdeklődő! Köszöntjük honlapunkon!
   
  A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület (KIFE) 31 tagszervezetet és 5 magánszemély tagot tömörítő, országos hatókörű egyesület, melynek célja a magyarországi és határon túli katolikus ifjúsági és felnőttképző intézmények közötti összefogás, kapcsolattartás és szakmai testületekben való együttmunkálkodás. Szervezetünk különösen törekszik a képzési tevékenység minőségének folyamatos fejlesztésére, a tagszervezetek munkájának támogatására és tagjainak hazai és külföldi érdekképviseletére.
   
  Ezen a honlapon a magyarországi katolikus ifjúsági és felnőttképzésekről tájékozódhat, azokra jelentkezhet, megismerheti a képző szervezeteket és a Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesületet. Segítséget kaphat munkájához és megtudhatja, hogy tagszervezeteink közé hogyan léphet be, ha az ön szervezete képzéseket kínáló intézmény vagy a katolikus felnőttképzés és ifjúságnevelés ügyének elkötelezett híve.
   
  Az általunk összefogott képzéseken, olyan ismereteket, élményeket és tudást szerezhet, mellyel személyiségében, a közjó képviseletében, a segítő szeretetben és a hitében fejlődhet. Képzők és csoportvezetők olyan képességet sajátíthatnak el, melyekkel vezetői munkájuk színesebbé és hatékonyabbá válhat.
   
  Szeretettel várjuk programjainkra, látogasson el aktuális projektjeinkhez is!
   
  Jó böngészést kívánunk!
   
   
   
   

  Projektjeink honlapjai

   

  Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

   

  Eseménynaptár

  h k s c p s v
   
   
   
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
   

  Támogatóink

  Emberi Erőforrások Minisztériuma

  Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

  Nemzeti Együttműködési Alap

  Tempus Közalapítvány

  Széchenyi Terv